Dive joj se i Beyonce i engleska kraljica. Ali ona žudi samo za jednim – vašom ljubavi


Ona je jedna od najfascinantnijih glazbenih umjetnica današnjice. Ona je sve samo ne obična. Ona je spoj genijalnosti i bizarnosti u istom trenutku. Apsolutna je vladarica originalnih i provokativnih scenskih nastupa u kojima glavnu ulogu imaju perike, plastične haljine s balonima, haljine od sirovog mesa, rublje iz kojeg lipti lažna krv, grudnjaci koji rigaju vatru.
Jeste li naslutili o kome je riječ?
Stefani Joanne Angelina Germanotta, poznatija ipak kao Lady Gaga postala je sa svojih 24 godine prava zvijezda. Proslavila se 2008.godine s prvim debitirajućim albumom „The Fame“ (reizdani album: „The Fame Monster" objavljen 2009.) na kojem se nalaze njeni najveći pop hitovi kao „ Just dance“, „Poker Face“, „Bad Romance“, „Alejandro“... te je upravo za album „The Fame Monster“ na ovogodišnjoj 53. dodjeli nagrada Grammy „pobrala“ jedan od tri Grammyja.
Ove godine dodjela nagrada Grammy održala se 13.veljače u Staples Centre-u u Los Angelesu, te je Lady Gaga opet imala neobičan nastup kojim je plijenila pažnju tako da je na stage-u bila začahurena u jajetu te se na pozornici „izlegla“ i ličila na vanzemaljku s kvrgavim ramenima i izbočinama na licu. Time je predstavila svoj novi singl „Born This Way“ te ujedno najavila svoj drugi studijski album istoimenog naziva koji će se naći u prodaji 23.5.2011.
Meni osobno, jedan od njenih najboljih live nastupa u kojem se ističu njene pjevačke sposobnosti i velik talent je nastup u australskoj kapeli izvodeći pjesmu „Paparazzi“.
Video možete pogledati ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=gY9GzCN74SA
 
Nju volite ili ne volite. Kojoj kategoriji vi pripadate? Krije li se negdje duboko u vama jedan mali djelić Lady Gage? Bez obzira na sve, Lady Gaga te zove da joj se pridružiš!
 

Comments

Ima jedna izreka, a ona ide nekako ovako: "Bog nas neće suditi po količini posla, nego po ljubavi koju smo u taj posao uložili". Lady Gaga radi svoj posao fenomenalno, to joj nitko ne može osporiti. A kad radiš ono što voliš i što ti ide ko od šale - e to se zove ljubav!

"ona žudi samo za jednim – vašom ljubavi" Hmmm... nisam baš siguran, ali... maybe.. just maybe.. ona i NJEN TIM uz ljubav žude i za PUNO PARA... ;)

 navedi mi JEDNOG koji ne žudi za parama ali da nema ALI...