Milky

CRO // ZG


SHARE

Biography


Alen Milković suvoditelj je emisije #DiscoPassion koja je posvećena High Energyju i Italo Discu. Slušanjem ove vrste glazbe počeo se baviti još u osnovnoj školi, davne 1987. godine. Te godine bio je suutemeljitelj, a kasnije je postao suproducent i jedan od vokala hrvatske Italo/Energy grupe Secret Dream. Jedna od njihovih pjesama osvanula je i na ondašnjoj Demo top-listi Radija Velika Gorica (RVG).

Nakon iznenadne smrti ikone Italo Disca – Alberta Onea, predlažem Dariju da se napravi zajednička emisija posvećena preminulom velikanu. Zbog pozitivnih kritika, zahtjeva slušatelja, ali i nedostatka ovoga tipa emisije u hrvatskom eteru, dolazi do drugog nastavka emisije koja tada dobiva ime #DiscoPassion i kreće u višesatno emitiranje svake subote od 15 sati. Dio emisije posvećen je glazbenoj edukaciji slušatelja raznoraznim zanimljivim podacima, drugi je dio predstavljanje hitova, ali i rariteta koje većina slušatelja vjerojatno nije još čula, treći je promocija novijih pjesama, a emisija je povremeno oplemenjena i gostovanjima pjevača, skladatelja, producenata, dj-a, radijskih voditelja iz osamdesetih godina i samih fanova/slušatelja emisije koji su dugogodišnji vjerni sljedbenici ovoga glazbenog stila.

Kroz promociju emisije #DiscoPasion promovira se i mali veliki Radio Crash koji je područje potpune stvaralačke slobode, pozitivnosti, prijateljstva, dobre zafrkancije, druženja, Coca Cole i štapića, a posebno treba istaknuti – hrdanja ćevapčića i inih ukusnih delicija! 😊

 

Expand
Play Cover Track Title
Track Authors